Resultaten voor cursus

ursusGeregeld.nl 1 boekingsplatform voor arbocursussen.
Boek een cursus dichtbij huis of dichtbij een werklocatie, waar dan ook in Nederland: wel zo praktisch. 3942 datums met startgarantie. Boek een cursus met startgarantie en start op de geplande cursusdatum en locatie. Cursussen per thema. Heftruck Herhaling 1 dag Vanaf 145.,
Cursus aanbod. Group.
Hanze University of Applied Sciences. Hanze University of Applied Sciences. filterCtrl.numberOfItems filterCtrl.filterTitleKey i18n. refinerGroup.entityName _FilterTitle" i18n. profileData.DisplayNameWithAcademicDegree refiner.title refiner.i18nTitle i18n. LastModified_Dateformat i18n aic.article.ModifiedDate date'longDate.: aic.article.SiteTitle Article_Portal i18n aic.portalTitle aic.userIsAuthenticated? Article_BackToDashboard: Article_Portal i18n. Video_Overview_By i18n profileData.DisplayNameWithAcademicDegree profileData.DisplayNameWithAcademicDegree Video_Overview_At i18n item.publishingDate date'longDate.:
Cursussen, trainingen en avondopleidingen.
Houders van vogels. Om de regionale markt optimaal te bedienen worden de cursussen van het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland aangeboden via Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Dit betekent dat alle avond-opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen die beide instellingen verzorgen, worden aangeboden onder de vlag van Onderwijsgroep Noordwest-Holland.
NHG Basiscursus EKC volledige cursus NHG.
Ik heb door de cursus weer nieuwe ideeën op gedaan voor mijn toetsgroep. Een leuke, gevarieerde, inspirerende cursus. De deelname aan de cursus geeft recht op inschrijving in het register Erkend Kwaliteits Consulent van het CHBB als huisarts met een bijzondere bekwaamheid.
E-cursus voortaan cursus Professional in Praktijk PiP Nieuws Anesthesiologie.nl.
De E-cursus is herzien en heeft daarom een nieuwe naam gekregen: Professional in Praktijk PiP. De PiP cursus volgen aios in het vierde of vijfde jaar van de opleiding tot anesthesioloog. Het volgen van deze cursus is een verplicht onderdeel van de opleiding.
Cursusaanbod Lentiz Cursus Consult.
Hou je van dieren en is het verzorgen hiervan het liefste wat je doet? Maak van je passie je werk en doe een cursus of opleiding om je hier goed op voor te bereiden. Van algemene tuinbouwkennis, plantenfysiologie, bemesting tot teeltspecialist.
BVF-cursus GGO Vergunningverlening.
In de cursus komen aspecten aan de orde waar de BVF vanuit de wet en regelgeving mee te maken krijgt. Tijdens de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan hoe de BVF in de praktijk aan de eisen van het Besluit en de Regeling ggo kan voldoen.
VCA Cursus Online, Klassikaal of Zelfstudie, nú VCA Halen!
Behaal jouw VCA diploma door het volgen van de klassikale opleiding op een van onze locaties onder begeleiding van een professionele docent. VCA cursus via internet. Je kunt je ook voorbereiden voor je VCA diploma via een cursus via het internet.
Volg een cursus EHBO voor volwassenen Rode Kruis Nederland.
Maar ook bij minder ernstige situaties is het belangrijk dat je weet wat je moet doen om erger te voorkomen. In een cursus EHBO aan volwassenen van het Rode Kruis leer je wat je moet doen bij de meest voorkomende ongevallen.
Cursus 8 definities Encyclo.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.
Cursus overzicht Zorg Scholing Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod.
MEER INFO DATA. Online Workshop Omgaan met verlies en rouw. Ster in Zorg. MEER INFO DATA. 2 accreditatie punten. Online cursus Medicatieveiligheid. Lisanne Huiberts Cursussen. Geldigheid 36 maanden. MEER INFO DATA. 2 accreditatie punten. Online cursus Theorie Intraveneuze toegangswegen PICC.
BHV cursus volgen? BHV diploma in 1 of 2 dagen BHV.NL.
BHV cursus kosten. Wil je graag weten wat de kosten zijn van een BHV cursus? De BHV cursus kosten hangen af van de cursus die je volgt. De basiscursus met e-learning volg je al vanaf 235 en de tweedaagse basiscursus begint vanaf 345.

Contacteer ons