Meer resultaten voor opleiding

Gezinszorg Villers Hoe lang duurt de opleiding? Villers vzw.
De opleiding polyvalent verzorgende duurt ongeveer 11 maanden en de opleiding zorgkundige 1 maand. Op 1 jaar tijd heb je dus beide opleidingen afgerond. Meer informatie over opleidingen. Heb je graag een helpende hand bij de zorg voor jezelf of iemand anders?
VVSG Kennisnetwerk: VVSG Kennisnetwerk.
30 maa 21 Herkennen van signalen van stress en burn-out voor leidinggevenden Digitale opleiding op 30/3 0900: tot 1630.: 30 maa 21 ROP Diensten voor Gezinszorg 2021 ROP Update 2 groep 1 0930: tot 1030.: 30 maa 21 Thematische opleidingen rond migratie Thema 4 Gezinshereniging Sessie 1 1000: tot 1130.:
Opleiding bij VORK. Vork.
Schrikken onregelmatige uren jou niet af en geniet je van een nauw contact met je klant? Heb je er altijd van gedroomd om in een hotel of restaurant te werken? Dan is de opleiding tot hulpkelner of keukenmedewerker misschien wel iets voor jou! een praktische opleiding.
Opleidingen Logos.
Wat moet je doen om van dit voordeel te genieten? Vul het kredietlijnattest in en bezorg dit voor de start van de opleiding aan LOGOS. Na goedkeuring door LOGOS stuur je dit voor het begin van de opleiding terug naar VDAB.
Opleiding Wervelend Schrijven.
Skip to content. Opleiding Wervelend Schrijven. Eendaagse training copywriting: 9 praktische technieken om overtuigende teksten te schrijven. Al onze schrijftrainingen organiseren we volgens de geldende veiligheidsnormen. Met faceshield voor de trainer en op voldoende afstand van elkaar. Lees hier alle maatregelen.
Opleidingen A-Z UCLL.
Continuing Education Programmes. Open Days / Live Chat Sessions. Welcome Days for Degree Students. Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Get a Buddy. Student visa for Belgium. Moving Minds DNA. Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding.
Opleidingen in de kijker igo-ifj.be Instituut voor gerechtelijke opleiding.
Om de opleiding snel terug te vinden, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken. Meer gedetailleerde informatie over de specifieke doelgroep en de deelnemingsvoorwaarden vindt u terug in het gedetailleerde programma van de opleiding. Opleidingen in de kijker.
Catalogus Voortgezette Opleiding Civiele Veiligheid.
De nieuwe editie van de catalogus Voortgezette opleiding voor de leden van de brandweer is vanaf nu beschikbaar. Deze update bevat een dertigtal nieuwe opleidingen, die na positief advies van de Hoge Raad voor de opleiding van de brandweer en na goedkeuring door de Minister, erkend worden als voortgezette opleiding.
Opleidingskalender-direct IVOC: Opleiding Advies voor Mode en Confectie.
DOWNLOAD het overzicht van alle opleidingen. Online opleiding in een VIRTUELE KLAS. opleiding volgen via uw eigen laptop of PC met camera en geluid. maximaal 12 deelnemers en 1 lesgever. virtuele klas via Zoom, Teams, Webex, link via lesgever. zelfde inhoud als klassikale opleiding.
Opleiding verwarming, sanitair, ventilatie elektriciteit Easykit.
Opleiding verwarming, sanitair, ventilatie elektriciteit. Is je technische kennis beperkt of heb je weinig doe-het-zelfervaring? Easykit maakt zelfbouw toegankelijk voor iedereen. Met een opleiding in je toonzaal, leer je niet alleen de theorie, maar ook de praktijk. Neem de snelweg in zelfbouw. Hieronder vind je een lijst met de geplande opleidingen. Door de Covid19 maatregelen geven we onze opleidingen online. Neem contact op met je Easykit zelfbouwcoach om één of meerdere van onze opleidingen te volgen, we bezorgen je een link zodat je onze opleiding, veilig live kan volgen! van de items. Vorige pagina Volgende pagina. Jouw budget op maat. Gebruik onze online applicatie MijnBudget" en bereken zelf het budget van jouw project.
Opleidingen, e-learnings consultancy in gezondheidsbevordering Gezond Leven Gezond Leven.
De infosessie richt zich op het basis en secundair onderwijs. Zowel scholen uit het gewoon als het buitengewoon onderwijs kunnen deelnemen. In deze online opleiding ontdek je praktische tools die je helpen om stap voor stap te evolueren naar een samenhangend gezondheidsbeleid.
Opleiding Verzorgende Zorgkundige Familiehulp.
Doe een gift. Opleiding Verzorgende Zorgkundige. Ik wil Familiehulp contacteren. Opleiding verzorgende zorgkundige. Opleiding Verzorgende Zorgkundige. Heb je een hart voor mensen en een passie voor zorg? Dan heeft Familiehulp het perfecte aanbod voor jou! Een modulaire opleiding van 13 maanden.

Contacteer ons