Zoeken naar rijbewijs

Rijbewijs Smallingerland.
Terugkerende navigatie header. Over de site. Home / Paspoort, rijbewijs en uittreksels / Rijbewijs. Vraag uw rijbewijs persoonlijk aan. Voor het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs maakt u een afspraak. Vijf werkdagen later haalt u uw rijbewijs op in het gemeentehuis.
Rijbewijs Gemeente Gorinchem. Calendar.
Ouder dan 70 jaar: maximaal 5 jaar. Rijbewijs C en/of D: maximaal 10 jaar maximaal 5 jaar bij beroepskeuring. Om medische redenen kan een rijbewijs korter geldig zijn. In sommige gevallen is een medische keuring nodig voordat u een rijbewijs kunt aanvragen of vernieuwen.:
Rijbewijs Gemeente Bergen op Zoom.
Dan moet u uw rijbewijs laten vernieuwen. U heeft een medische keuring nodig als u 75 jaar of ouder bent, u een beperking heeft die van invloed is op uw rijvaardigheid of als u een rijbewijs aanvraagt voor vrachtwagen of bus.
Rijbewijs Gemeente Dinkelland.
Gebruik de blauwe knop hierboven voor het maken van een afspraak. Rijbewijs voor volwassenen tot 75 jaar. Rijbewijs voor volwassenen van 75 jaar en ouder. Rijbewijs C, D. Rijbewijs voor volwassenen van 65 tot 70 jaar. Rijbewijs voor volwassenen met beperking.
Aanvragen rijbewijs Gemeente Midden-Groningen. Gemeente Midden-Groningen.
Het rijbewijs verliep in de periode tussen 1 februari en 1 juni 2020: het rijbewijs is nog geldig tot 1 juli 2021. Het rijbewijs verliep in de periode vanaf 1 juni tot 1 september 2020: het rijbewijs is nog 13 maanden na de verloopdatum geldig.
Product Rijbewijs gemeente Moerdijk.
Dit geldt ook voor jongeren onder de 18 jaar. Ook uw rijbewijs ophalen doet u zelf. Voor het aanvragen en ophalen van een rijbewijs maakt u een afspraak maken. Bij het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs neemt u mee.:
Rijbewijs Gemeente Opmeer.
Home Wonen en leven Aanvragen en regelen Rijbewijs. Rijbewijs aanvragen of verlengen. Hier vindt u meer informatie over het aanvragen of verlengen van een rijbewijs. Hier vindt u meer informatie over wat u moet doen als uw rijbewijs kwijt of gestolen is.
Rijbewijs Gemeente Sittard-Geleen.
Deze kosten komen boven op de prijs van een nieuw rijbewijs. U krijgt deze kosten niet terug als u het document alsnog terugvindt of terugkrijgt. In de volgende gevallen moet u eerst medisch gekeurd worden voordat u een rijbewijs kunt aanvragen.: wegens uw medische situatie. u bent 75 jaar en ouder. C of D-rijbewijzen halen of verlengen. bij praktijkexamen A, B, BE, T. Deze regel geldt niet voor brommerrijbewijzen. twijfel aan rijgeschiktheid. na een vordering. U kunt op CBR.nl een gezondheidsverklaring invullen en betalen. Hierna ontvangt u van het CBR bericht met verdere informatie. U kunt ook een gezondheidsverklaring kopen in de Stadswinkel Geleen.
Gemeente Goirle: Rijbewijs.
Heeft u een medische beperking? Heeft u een rijbewijs voor vrachtwagen of bus nodig? Een Gezondheidsverklaring wordt alleen uitgereikt aan inwoners van de gemeente Goirle. Voordat u een rijbewijs aanvraagt, heeft u een gezondheidsverklaring en een keuringsverslag van een arts nodig. De Gezondheidsverklaring is een document dat u bij de gemeente koopt. Hiervoor maakt u een afspraak bij de gemeente. U kunt dit document ook aanvragen via Mijn CBR, u heeft hier een DigiD voor nodig. U stuurt de ingevulde Gezondheidsverklaring naar CBR. CBR stuurt u daarna een verslag voor medische keuring. Dit laat u invullen door een arts. Met het ingevulde verslag voor medische keuring vraagt u uw rijbewijs aan bij de gemeente. Hiervoor maakt u een afspraak. Een Gezondheidsverklaring kost 3780. Kosten voor het laten invullen van het verslag voor medische keuring door een arts betaalt u zelf.
Internationaal rijbewijs aanvragen? Bij jouw ANWB-winkel.
Het Nederlandse rijbewijs is zonder IRB internationaal rijbewijs niet geldig in Benin. IRB model 1949 wordt geaccepteerd. Een IRB is alleen voor Nederlands ingezetenen verkrijgbaar bij iedere ANWB-winkel, ook voor niet-leden en moet persoonlijk afgehaald worden. Neem je Nederlandse rijbewijs en een recente pasfoto mee.
Rijbewijs Gemeente Simpelveld.
Uw nieuwe rijbewijs is geldig tot u 75 jaar wordt. Als uw rijbewijs beschadigd is, vraagt u een vervangend rijbewijs aan. Geldt er een medische beperking of een zwaardere categorie voor het rijbewijs? Dan is het vervangende rijbewijs tot dezelfde datum geldig als uw oude rijbewijs.
Rijbewijs verloren of gestolen Gemeente Emmen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Home / Producten / Rijbewijs verloren of gestolen. Rijbewijs verloren of gestolen. Bent u uw rijbewijs kwijt of is het gestolen? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Bent u uw rijbewijs kwijt of is het gestolen?

Contacteer ons