Over week van de verlichting


Van 11 tot en met 21 maart 2019 wordt op de campus van de Vrije Universiteit Brussel de 9de editie van de Week van de Verlichting georganiseerd.

De week van de Verlichting is een concept met als doel om de Verlichting en het Vrij Onderzoek extra in de verf te zetten. Dit doen we met een week van evenementen die hierrond draaien. In deze negende editie ligt de focus op identiteit en op hoe verschillende aspecten waaruit deze bestaat een invloed (kunnen) hebben op het (vrij)denken van mensen. Lijden we in onze maatschappij steeds meer aan 'Identititis'?

Alle activiteiten gaan door op en rond de campus Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel.

Dit Week van de Verlichting is een initiatief van het Brussels Studentengenootschap (BSG), Studiekring Vrij Onderzoek, Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA), Humanistische Jongeren (HUJO), Masereelfonds, Oudstudentenbond VUB (OSB), Uitstraling Permanente Vorming (UPV), Werkgemeenschap Leraren Ethiek - DigiMores, Willemsfonds, Vermeylenfonds, Humanistisch Verbond Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (UCOS) en het huisvandeMens Brussel. Alle evenementen worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de deMens.nu en de VUB.

 


 

Back to Top