Grenzeloos lachen met Henk Rijckaert

AULA Qa
7:30 PM - 9 PM

Het OSB organiseert een stand-up comedy avond en nodigt Henk Rijckaert uit, een Vlaamse cabaretier en stand-up comedian bekend van het Canvasprogramma Zonde van de Zendtijd en Scheire en de Schepping. Met deze show zal hij op de VUB komen performen om de VUB aan het lachen te brengen.

Scholierendag

Ook dit jaar organiseert Huis van de Mens een dag die specifiek bedoeld is voor scholieren, in het bijzonder uit het 6e jaar secundair onderwijs. In de voormiddag zullen sprekers van UCOS op een laagdrempelige en interactieve wijze een introductie geven over internationale ontwikkelingssamenwerking.

Zo krijgen de scholieren een goed beeld van hoe solidariteit over de grenzen heen werkt en hoe men daar zelf aan kan bijdragen. Na een lunch in het VUB-restaurant, zijn er in de namiddag verschillende workshops, waar de leerlingen in kleinere groepjes aan zullen deelnemen. In dit praktische gedeelte zal worden ingegaan op hoe men op een respectvolle manier en op verschillende niveaus mensen in minder welvarende landen kan helpen.

Back to Top