Caféconférence: Van Peel tot Evenaar

LOUNGEBAR 1050
7:30 PM - 11 PM

Stand-up comedian en Vespa-reiziger Michael Van Peel neemt je mee op reis langs de kronkelpaden in zijn hoofd, van West-Europa naar West-Afrika, doorheen de uitgestrekte zandvlakten van de Sahara. 

Een reisverhaal over de 10.000km tussen Antwerpen en Dakar. Niet met een hi-tech rallywagen, maar met een 20 jaar oude Vespa, een kaart en een kompas. Ouderwets avontuur met oerdegelijke technologie. Via omwegen natuurlijk; want de kortste weg is zelden de interessantste. Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen, zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en modderpistes in de brousse van Senegal. Zijn avonturen waren al te volgen via Facebook, P-Magazine en de Morgen. En nu voor het eerst als reisverhaal in het theater. Het bijhorend boek is beschikbaar.

Kortom, een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden met Michaël Van Peel gevolgd door een filosofisch publieksgesprek over grenzen en het (heilzaam) effect dat reizen heeft op een mens.

De toegang is gratis maar toch vragen wij je te REGISTREREN via www.hujo.be/wvdv 

Mensen die reserveren krijgen voorrang! Wie nu nog inschrijft komt op de wachtlijst te staan.

 

Back to Top