Resultaten voor fiets

Bescherm uw fiets tegen diefstal en schade DVV verzekeringen.
fiets gestolen: u wordt terugbetaald rekening houdend met de waardevermindering van uw fiets. Daarna beslist u zelf welke fiets u wil kopen. fiets beschadigd door een val, poging tot diefstal, vandalisme of een ongeval: als de schade hoger is dan 100 euro betalen we alles terug.
Fiets merken Gemeente Herent.
Hou de infokrant en www.herent.be in de gaten voor meer info. is de fiets die u wilt laten merken een tweedehandsfiets die al geregistreerd is, dan brengt u ook een aankoopbewijs of een bewijs van overdracht mee. onthaal De Kouter.
Home Flanders fietsen.
e-Hybride Sport Scout. Bicycledropouts is the place to be voor derailleurpatten van alle merken. Ga naar Bicycledropouts. Lagers voor fietsen. Hier kan je terecht voor alle soorten lagers voor fietsen van alle merken. Balhoofden, brackets, naven, pedalen, e-bike motors, bmx.,
Op de fiets ROB-tv.
In deze etappe fietsen we van Sint-Pieters-Rode naar Houwaart. Reynvaertroute: ZICHEM DIEST. Onze fietser Lenn is er weer klaar voor. Vandaag start hij in Zichem en fiets hij verder naar Diest. Deze historische plekken zijn omgeven door groen. Reynvaertroute: AVERBODE ZICHEM.
Fiets.
De wet legt geen verzekeringsverplichtingen op voor andere elektrische fietsen. Hoewel je niet verplicht bent een verzekering te nemen, kun je bij Baloise Insurance toch kiezen voor extra bescherming. Bekijk onze verzekeringsoplossingen voor je fiets, je elektrische fiets en je bromfiets.
Dieven stelen elektrische fiets uit garagebox Jabbeke Het Nieuwsblad.
Dieven hebben een elektrische fiets met lader uit een garagebox in de Koffiestraat in Jabbeke gestolen. Het slachtoffer ontdekte de diefstal vrijdagmorgen. De daders braken de poort open en gingen zo met de fiets aan de haal. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.
Merken Colruyt Group. Display content menu. Display portlet menu.
Een fiets geeft een gevoel van vitaliteit zoals geen ander vervoermiddel dat kan. Verwen daarom jezelf met een degelijke en mooie fiets, met bijhorende kledij en accessoires. Onze vakmannen zijn op de hoogte van de nieuwste tendenzen en kunnen je helpen met je keuze.
Met de fiets in Gent Stad Gent.
De Fietsambassade Gent. Fiets parkeren in Gent. Oplaadpunt elektrische fiets. Wil je graag een fiets huren of delen in Gent? Ontdek de verschillende opties. Lees meer over Fiets nodig? Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.
Fiets Wevelgem.
Veilig op weg educatief materiaal en fietsexamen. Dienstverlening en bestuur. Laat je fiets labelen gratis. Wil jij ook zo'n' degelijke fietstas? Doe mee met de Testkaravaan! Verkeerseducatie brochure veilig fietsen in Wevelgem voor zesde klassers. Dienst Openbare Infrastructuur en Mobiliteit.
Fiets step Hubo.
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende 30 resultaten. Accessoires fietsen steppen. Blijf op de hoogte van nieuws en promoties. Schrijf je in op onze Nieuwsbrief. Schrijf je in. Volg Hubo op social media. Auto, fiets step. Hulp en advies.
Kijk! Ik fiets! Sportdienst Tienen.
Kinderen leren fietsen is immers heel plezierig, maar vraagt toch wel enige inzet van de begeleider. Na de sessie mogen de deelnemertjes een Kijk! Ik fiets-diploma mee naar huis nemen. De ouders ontvangen de brochure Kinderen op de fiets met nuttige fietsinfo.
Fietsen Decathlon. Decathlon.
4.31 / 5. Online winkelervaring 8848 sportgebruikers van de 10542 adviseren Decathlon-België. Vandaag ben ik een elektrische fiets gaan testen en het moet gezegd: Ik kreeg een héél vriendelijke persoon Billy Geens voor mij die een degelijke, professionele uitleg gaf.

Contacteer ons