Meer resultaten voor huren

Budgetcam Camera verhuur: De grootste camera verhuur webshop van Nederland! Budgetcam.
Klanten die een camera huren voor een bruiloft kiezen vaak er vaak nog voor om op tape te filmen. Mocht er namelijk ooit iets misgaan met uw computer dan heeft u naast de gedigitaliseerde bestanden altijd nog het originele bandje met het materiaal.
Traplift huren? Voor slechts 70 per maand 123Trapliften.
Bij 123Trapliften huurt u al vanaf 70, per maand. Aan het einde van het huurcontract demonteren wij de traplift netjes en kosteloos. Zo houdt u de kosten laag én gebruikt u zorgeloos een veilige traplift. Tweedehands traplift huren. Wilt u een tweedehands traplift huren?
Traplift huren? Vanaf één maand mogelijk! Koninklijke Otolift.
Huren is daarom een ideale oplossing als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft. Als u de traplift niet meer nodig heeft, komen wij hem gratis en op korte termijn weer ophalen. Is het goedkoper om een traplift te huren in plaats van te kopen?
Van huren naar kopen Rabobank.
Maar het bedrag dat je iedere maand aan huur betaalt, krijg je nooit meer terug. Reken maar: Wat kost een huis? Een huis kopen kan een verstandige beslissing zijn, want met een koopwoning kun je vermogen opbouwen. Maar wat kost een huis eigenlijk?
Hulpmiddelen lenen of huren Omring. Group. Group 2.
Heeft u tijdelijk een rolstoel of een rollator nodig? U kunt deze, en nog veel meer artikelen, bij Omringwinkel huren. Met een Omringpas krijgt u verschillende kortingen op het huurbedrag. Naast het verhuren van hulpmiddelen kunt u via Omringwinkel ook gratis lenen. Als Omringpashouder kunt u 6 weken gratis krukken lenen of 4 weken een rollator. Dat maakt het wel zo gemakkelijk. Bekijk hier de prijslijst voor onze uitleenartikelen. Hulpmiddelen zijn vanaf 1 januari 2013 ondergebracht in de Zorgverzekeringswet ZVW en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO. Eenvoudige loophulpmiddelen zijn niet meer gratis, maar kunt u tegen een kleine vergoeding huren. Pashouders van Omring betalen de eerste 6 weken niets voor de krukken, en de eerste 4 weken niets voor de rollators. Daarna bedraagt de huur van de krukken/looprekje is 060, per dag en rollator 100, per dag. Voor de overige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Het gaat dan om bijvoorbeeld bedverhogers klossen, toiletstoelen, douchestoelen, toiletverhogers en rolstoelen op medische indicatie. Deze indicatie kan in de Omringwinkel gedaan worden. U, maar ook een mantelzorger, verpleegkundige of verzorgende kan een indicatie aanvragen. Bezorgen of ophalen.
Huur een auto bij de ANWB.
Auto huren voor ANWB-leden. Vertrouwd huren, zonder verrassingen. Vertrouwd huren, zonder verrassingen. Bij de ANWB boek je een huurauto met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!
Huren Bjornd Makelaardij.
De eigenaar van de woning die u gaat huren vindt het uiteraard belangrijk dat dit netjes en correct gebeurt. Te huur voor maximaal X personen. Wel of geen studenten. Waarborgsom ter hoogte van een maand huur, betaalbaar voor aanvang van het huurcontract.
Een Auto Huren in Nederland, Europa en wereldwijd Avis.
U kunt bij Avis namelijk een auto huren op meer dan 5.000 autoverhuurlocaties in Nederland, Europa en wereldwijd. Ongeacht uw locatie, met Avis bent u even helemaal weg. En met Avis Chauffeur kunt u zelfs volledig achteroverleunen. Wilt u op de hoogte blijven van speciale rent a car-aanbiedingen en onze nieuwste aanwinsten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Of neem deel aan ons Avis Preferred loyaliteitsprogramma. U ontvangt direct toegang tot diverse voordelen, zoals kortingen en aantrekkelijke diensten. Een auto huren uit ons uitgebreide wagenpark. Iedereen heeft andere wensen en behoeften wanneer het gaat om een auto huren. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen voor autoverhuur, ook voor een klein budget. Ons wagenpark varieert van kleine huurautos voor een drukke dag in de stad tot grotere voertuigen die ideaal zijn voor vakantie met uw gezin.
Een woning huren: het proces in 4 stappen De NVM-makelaar helpt je op weg. NVM.
U bent nu hier: Wonen. Een woning huren: het huurproces in 4 stappen. Je bent op zoek naar een huurwoning, maar hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag op weg en informeren je over het huurproces in 4 stappen. Stap 1: Een huurwoning zoeken Stap 1: Een huurwoning zoeken.
huren
Op Mijn Eigen Haard heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens en kunt u uw huurzaken regelen. Hier helpen wij u zoeken naar een vrije sector woning, tijdelijke woonruimte of een parkeerplaats. Vrije sector huur. Plaats of stadsdeel. Postcode of straatnaam. Tot 50 m2. Zoekt u een woning met een huur tot 75233? Deze bieden wij aan via WoningNet.nl. Maak een woonprofiel aan en ontvang onze match-mail! Wij maken uw zoektocht naar een vrije sector huur of koopwoning een stuk makkelijker! In een paar minuten vult u in waar u naar op zoek bent. Wij matchen uw wensen met de juiste woning en sturen u onze match-mail. Voorrang voor huurders van Eigen Haard. Woont u in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u doorstromen naar een vrije sector huurwoning of een koopwoning? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. Lees meer over doorstromen. Friends woning Uithoorn. In Uithoorn bieden wij Friends woningen aan. Met een Friends woning kunnen drie vrienden een woning huren in de vrije sector.
Witgoed huren Witgoedverhuur va. 799, p/m BlueMovement. Icon / Check. Icon / Check. Icon / Check.
Je apparaat wordt meteen geïnstalleerd door onze professionals. Je oude apparaat nemen wij mee. Beloofd is beloofd. Onze abonnementen zijn inclusief bezorging, installatie, reparatie en service. Je betaalt een vast maandbedrag. Zo weet jij vooraf waar je aan toe bent.
huren Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: huren DE huren ES huren FR. Vertalingen huren NLEN. huurde verl.tijd heeft gehuurd volt.deelw. geld betalen om iets te gebruiken hire, lease, rent. een huis huren rent a house. een auto huren rent a car. K Dictionaries Ltd.

Contacteer ons