Meer resultaten voor plafond

CEILUX Metalen systeemplafonds en verlichting.
Ceilux heeft ook een uitgebreid gamma aan geïntegreerde verlichting en ventilatietegels zodat je verzekerd bent van uniforme kleuren in alle onderdelen. Bovendien moet je maar bij één partij langsgaan voor het plafond, de verlichting en de ventilatietegels. Het plafond ook gelakt worden in elke gewenste kleur, zo kun je de kleur van het plafond afstemmen op je huisstijl of op je ramen.
plafond Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
De in het plafond geïntegreerde armaturen zorgen ervoor dat het plafond op bescheiden wijze structuur krijgt. geïntegreerde armaturen zorgen ervoor dat het plafond op bescheiden wijze structuur krijgt." Chaque plafond annuel peut, dans la limite de 10% de ce plafond, être dépassé par anticipation sur le plafond de l'année' suivante, après consultation préalable de la Communauté.
Plafond Bocado Fineline wit 1.28 m/pak. Plafond Bocado Fineline wit 1.28 m/pak.
Omwille van technische informatie, kon niet alle informatie opgevraagd worden, en kan uw aanvraag niet volledig verwerkt worden. Gelieve later opnieuw te proberen. Onze excuses voor het ongemak. Plafond Bocado Fineline wit 1.28 m/pak. Meister tand en groef plafondpanelen Bocado Fineline.
Réfrigérateur pour sur le comptoir avec LED au plafond Manutan.be.
Réfrigérateur et congélateur. Vitrine et équipement réfrigéré. Cave à vin. Afficher Masquer toutes les catégories. Réfrigérateur pour sur le comptoir avec LED au plafond. Partagez ce produit par e-mail. Réfrigérateur pour sur le comptoir avec LED au plafond. Votre adresse e-mail.
Plafonds van kunststof, strak en stijlvol Heering Kunststof Profielen.
Tot slot werkt u het plafond af met een sierlijke lijst. Resultaat: een strak en modern plafond die nauwelijks onderhoud vraagt en jarenlang mooi blijft. Lees in ons blog hoe u zelf aan de slag gaat met uw plafond vervangen.
Traduction plafond en Néerlandais Dictionnaire Français-Néerlandais Reverso.
plafond" exemples et traductions en contexte. Il est conçu pour être installé au plafond. Hij is ontworpen om aan het plafond geà nstalleerd te worden. Salon avec climatisation et ventilateur au plafond. Lounge met airconditioning en een ventilator aan het plafond.
Plafond renoveren? Vergelijk 5 soorten plafondafwerking als vals plafond.
Stucwerk door stukadoor. Stucwerk, in de volksmond ook wel stucen genoemd, is het aanbrengen van een laagje sierpleister over het plafond. Sierpleister kan beter tegen vocht dan Gyproc, maar meestal heb je hier wel een extra laag speciale verf voor nodig.
Magnacryl Plafond Trimetal.
Zeer vlotte verwerking en lange open tijd. Extra mat zelfs in scheerlicht. MAGNACRYL PLAFOND is een supermatte watergedragen oplosmiddelvrije acrylaat plafondverf. Hoge dekkrachtdekt meestal in 1 laag, zeer vlotte verwerking en lange open tijd. Extra mat zelfs in scheerlicht. Technische / veiligheidsinformatie.
Plafond samenstellen.
Plafond samenstellen: wanneer kies je voor Gyproc of Fermacell? Kies voor Gyproc platen als je een plafond nodig hebt waaraan niet veel speciale eisen worden gesteld, óf wanneer je waterwerend, stootvast of akoestisch plafond nodig hebt. Wil je al deze eigenschappen in één plafond combineren?
Over Plafond op lindab.be.
De warmte in de ruimte wordt geabsorbeerd door de aluminium vinnen en via de koperen leiding overgedragen naar het watercircuit en een centrale koelunit. Voor een zichtbare installatie in de hoek tussen plafond en wand. Montage instructie Plafond. Technische fiche Plafond.
Plafond renoveren: prijzen en de opties.
Je wilt echter niet te veel kosten hebben. Bijvoorbeeld door de breekwerken te beperken. Dan is het slim om te weten welke mogelijkheden je hebt. Er zijn verschillende plafonds geschikt voor gebruik bij een renovatie. Plafond renovatie of vervangen? Er zijn verschillende redenen waarom een plafond niet meer voldoet.
Decoratieve plafondpanelen in pvc - kunststof plafonds - plafondbekleding uit kunststof Dumaplast.
Vooral in vochtige ruimtes bieden onze panelen in pvc een waardig alternatief om plafonds te verfraaien en tegelijk waterdicht te maken. De pvc-panelen van Dumaplast zijn met andere woorden de ideale oplossing voor de bekleding van plafonds van badkamers, toiletten, keukens, kelders, garages en andere ruimtes binnenshuis. Vooral het voegsysteem van Dumaclip is uiterst geschikt om op een eenvoudige en snelle manier je plafond te bekleden.

Contacteer ons